پنجشنبه ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۲۱۳۹۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵
نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که یک تغییر کوچک در رژیم غذایی ریسک مرگ زودرس را کاهش می‌دهد.
با یک تغییر کوچک، بیشتر زنده بمانید
به گزارش سوک، محققان باور دارند، اگر مردم یک وعده از برنامه غذایی خود که حاوی گوشت قرمز است را حذف کنند و فیله ماهی را جایگزین آن کنند، دست کم 17 درصد ریسک مرگ زودرس خود را کاهش می‌دهند.

این پژوهش که توسط محققان دانشگاه هاروارد صورت گرفته تأکید می‌کند، جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز با مقدار کمی از آجیل طی 8 سال خطر مرگ زودرس را دست کم 19 درصد کاهش می‌دهد.

به همین ترتیب جایگزین کردن مصرف گوشت با سبزیجات این ریسک را 10 درصد، با تخم مرغ 8 درصد و با حبوبات 6 درصد کاهش می‌دهد.

تیم تحقیقاتی دانشگاه هاروارد در بررسی‌های خود دریافتند، کاهش مصرف گوشت و افزایش مصرف ماهی، آجیل، سبزیجات و حبوبات به میزان قابل توجهی به عمر سالم و بدون بیماری افراد می‌افزاید؛ این در حالیست که مصرف گوشت‌های فرآوری شده مانند همبرگر و استیک تبعات بیشتری به دنبال دارد.


نتایج این مطالعه که در مجله پزشکی انگلیس منتشر شده عادات غذایی بیش از 81 هزار نفر را تحت بررسی قرار داده و نشان داده است، یک تعییر کوچک در برنامه غذایی تا چه حد می‌تواند بر سلامتی افراد تأثیر بگذارد.


منبع:فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد