این دو خبر خوب نشان می دهد که استان بوشهر در حال گام بر داشتن به سمت فتح رتبه های خوب کنکور سراسری و تربیت نسلی جدید از نیروی انسانی برای ساخت آینده استان بوشهر است.
به گزارش سوک، آخرین اطلاعات از رتبه بندی استان های کشور در کنکور سراسری سال جاری نشان می دهد که استان بوشهر موفق به صعود چهار پله ای در بین استان های کشور شده است.
این خبر که امروز توسط مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در نشیت با خبرنگاران، رسانه ای شده نشان می دهد که پس از سال ها دانش آموزان استان بوشهر در یک جهشی مناسب، در حال کم کردن فاصله خود با سایر استان های موفق در کنکور سراسری هستند.
علیمرداد کرمی با اعلام این که در آزمون و سوابق تحصیلی، دانش آموزان استان بوشهر در عرصه کنکور ارتقا 4
رتبهای داشته یادآور شده که استان بوشهر در این بخش از رتبه 15 کشوری به 11 صعود کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر این را هم گفته که بدون احتساب سوابق
تحصیلی، رتبه استان بوشهر با ارتقا شش رتبهای از رتبه 25 به 19
کشوری رشد کرده است.
وی این موفقیت را با کمترین میزان اعتبار، همراهی وسیع خانواده ها، تلاش های گسترده دانش آموزان و کمک شرکت های نفتی دانسته که البته میزان اعتبار اندک برگزاری کلاس های کنکور امسال نسبت به سنواتی که استان از محل ارزش افزوده برای کلاس های کنکور اعتبار خوبی می گذاشت، قابل مقایسه نیست.
در کنار این موفقیت ، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از افزایش 46 صدم میانگین نمرههای امتحان نهایی دانش آموزان استان بوشهر در مقایسه با کشور خبر داد در حالی که میانگی رشد کشور در این بخش فقط 7 صدم نمره است.
این دو خبر خوب نشان می دهد که استان بوشهر در حال گام بر داشتن به سمت فتح رتبه های خوب کنکور سراسری و تربیت نسلی جدید از نیروی انسانی برای ساخت آینده استان بوشهر است.
شاید یکی از مهمترین دلایل این شرایط ، فاصله گرفتن آموزش و پرورش استان بوشهر از سیاسی کاری های مدیرانش باشد هر چند هنوز رگه هایی در بدنه آن مشهود و نیازمند بازسازی برای رسیدن به اهداف متعالیش که همان تربیت نیروی انسانی مولد بر اساس تراز جمهوری اسلامی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، می باشد.
علیمرداد کرمی ؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر
*تمام امتحانات دانشآموزان استان بوشهر در دی ماه به صورت مجازی برگزار و تنها آزمون جاماندهها و تجدیدیهای امتحانات نهایی سال قبل بهصورت حضوری با رعایت پروتکل بهداشتی انجام میشود.
* 85 درصد دانش آموزان استان بوشهر از طریق فضای مجازی در سامانه شاد آموزش
میبینند، ۱۸.۸۸ درصد حضوری و مابقی از روشهای حضوری، تلویزیونی و یا
درسنامه آموزشها را فرا میگیرند.
*در سال جاری ، تعداد دانش آموزان استان بوشهر 225 هزار نفر است. از این تعداد 3هزار و 500 دانشآموز که 1.5 درصد کل دانشآموزان این استان میشود به آموزش مجازی دسترسی ندارند.
*جذب نیرو در آموزش و پرورش استان بوشهر از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام میشود و تاکنون بخشی از دانشجویان در آموزش و پرورش جذب شدهاند و این در حالی است که کمبود معلم در آموزش و پرورش همیشه وجود دارد ولی برای اینکه کلاسی بدون معلم نباشد مدیریت میشود.
* 243 دانش آموز در مدارس استثنایی استان بوشهر تحصیل میکنند که برای تامین دستگاه تبلت ویژه آموزش آنها با همکاری وزارت آموزش و پرورش 4 میلیارد ریال تخصیص یافته است.
* در آغاز سال تحصیلی 10 هزار دانش آموز به تبلت و تلفن همراه دسترسی نداشتند که با مشارکت کمیته امداد به میزان 4500 دستگاه، آموزش و پرورش، خیران، نهادها و دستگاههای اجرایی استان بوشهر تاکنون 6500 دستگاه تبلت برای آنها تهیه و تحویل شده است.
*اکنون حدود 3500 دانش آموز به تبلت و یا تلفن همراه برای آموزش در فضای مجازی دسترسی ندارند که با هماهنگی انجام شده تا پایان امسال همه دانش آموزان به این وسیله آموزشی مجهز میشوند.