با انجام يك عمل جراحي بيسابقه در استان بوشهر، بياختياري ادراري در يك بيمار 56 ساله در بيمارستان 17 شهريور برازجان درمان شد.
داراب مشتاقي، جراح و متخصص كليه و مجاري ادراري كه اين عمل موفقيتآميز را به انجام رسانده، امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: بياختياري ادراري استرسي در بانوان در واقع نوعي بياختياري است كه بر اثر عطسه، سرفه و زور زدن و يا هرگونه افزايش فشار داخل شكمي و مانند آن رخ ميدهد و در اين بيماري، ادرار به صورت غيرارادي خارج ميشود و اين بيماري مشكلات رواني و اجتماعي و عصبي متعددي را براي بانوان به وجود ميآورد.
وي در ارتباط با چگونگي اين عمل بيان داشت: اين عمل جراحي ( tvt) در واقع از جديدترين شيوههاي درماني بياختياري ادراري استرسي بانوان است كه براي يك بيمار 56 ساله در بيمارستان هفده شهريور برازجان انجام شد و با همكاري همه اعضاي تيم جراحي موفق شديم اين عمل حساس و دشوار را به انجام برسانيم.
اين جراح و متخصص كليه و مجاري ادراري تصريح كرد: اين عمل در واقع براي نخستين بار در استان بوشهر انجام شده و كيفيت عمل بسيار خوب بود و بيمار هماكنون هيچ مشكلي در اين زمينه ندارد و بيماري وي به طور كامل برطرف شده است.
مشتاقي عنوان داشت: در نظر داريم اين عمل را از اين به بعد به شكل روتين در بيمارستان هفده شهريور برازجان انجام دهيم و انتظار داريم كه بتوانيم در اين راستا به پيشرفت بيشتري برسيم.
وي خاطرنشان كرد: اعضاي تيم بيهوشي و جراحي شامل خانم اسدي، جناب قائد، جناب دشتيانه، جناب محبي و جناب نبويزاده در مدت انجام اين عمل تلاش و دقت بسيار زيادي داشتند و مسئولان اتاق عمل (جناب غلامي و حيدري) نيز در اين راستا تلاش بسيار زيادي را انجام دادند و نهايت همكاري را با تيم جراحي داشتند كه لازم ميدانم از همه اين عزيزان تقدير كنم.
شرکت آراد مفتخر است سایتهای با عناوین مذهبی و فرهنگی را به صورت مجانی راه اندازی نماید. جهت اطلاع از این سرویس با ما تماس بگیرید. info@arad-itc.com